top of page

Personvernerklæring for Hovden Smia

 

Hos Hovden Smia verdsetter vi personvernet til brukerne våre og er forpliktet til å beskytte deres personlige opplysninger. Denne personvernerklæringen skisserer typene personopplysninger vi samler inn, hvordan de brukes og trinnene vi tar for å sikre beskyttelsen.

 

Typer informasjon som samles inn

Vi samler inn personopplysninger som du frivillig gir oss når du bruker nettsiden vår. Denne informasjonen kan inkludere navn, e-postadresse og andre detaljer som du velger å dele med oss.

 

Bruk av innsamlet informasjon

Personopplysningene vi samler inn brukes til å gi deg tjenestene og funksjonene som tilbys på nettstedet vårt. Vi kan også bruke denne informasjonen til å forbedre nettstedet vårt og for å kommunisere med deg.

 

Beskyttelse av informasjon

Vi tar beskyttelsen av din personlige informasjon svært alvorlig og har implementert passende sikkerhetstiltak for å sikre konfidensialitet. Din personlige informasjon lagres på sikre servere og er kun tilgjengelig for et begrenset antall personer som har spesielle tilgangsrettigheter.

 

Tredjepartstjenester

Nettstedet vårt kan bruke tredjepartstjenester for å tilby tilleggsfunksjoner og funksjonalitet. Disse tredjepartstjenestene kan samle inn og lagre informasjon om din bruk av nettstedet vårt. Vi kontrollerer ikke personvernpraksisen til disse tredjepartstjenestene og oppfordrer deg til å se gjennom personvernreglene deres.

 

Endringer i personvernerklæringen

Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile endringer i vår praksis. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den oppdaterte personvernerklæringen på nettstedet vårt.

 

Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående vår personvernpraksis, vennligst kontakt oss på hovdensmia@gmail.com. Vi er forpliktet til å løse eventuelle personvernrelaterte problemer på en rettidig og tilfredsstillende måte.

 

bottom of page