top of page

Velkommen til Hovden Smias retur- og refusjonspolicy!

 

Vi setter vår ære i å sikre at våre kunder er fornøyde med sine kjøp. Din lykke er vår høyeste prioritet, og vi står ved produktene våre 100 %, ingen spørsmål.

I det usannsynlige tilfellet at du opplever et problem med produktet du mottok, vil vi gjøre alt i vår makt for å gjøre det riktig. Dette inkluderer å tilby refusjon, sende en erstatning eller gi en erstatning - avhengig av hvilken løsning som passer deg best. Bare kontakt oss, så ordner vi resten.

Hvis du mottar et produkt som ikke oppfyller dine forventninger, vennligst kontakt oss og vi sender deg en erstatning innen 2 uker. Vær oppmerksom på at leveringstiden kan variere avhengig av hvor du befinner deg. Hvis du fortsatt ikke er fornøyd med kjøpet ditt, kan du returnere det til oss for full refusjon (unntatt returporto).

Hvis ingen av disse alternativene fungerer for deg, vennligst kontakt oss. Vi er forpliktet til å finne en løsning som gjør deg glad. For å komme i kontakt kan du bruke skjemaet på nettsiden vår eller sende oss en e-post på adressen under.

Takk for at du valgte Hovden Smia - vi ser frem til å sørge for at du er helt fornøyd med kjøpet ditt.

Send oss en epost: hovdensmia@gmail.com

bottom of page